Årets klubfotograf 2016

Vi ønsker Ritha tillykke med titlen som årets klubfotograf i  Hedensted fotoklub 2015
Det var et close race, hvilket ikke gjorde kåringen af vinderen af den sidste konkurrence utroligt spændende.

Placeringer:
1. Ritha  1069 Point
2. Jørn Hempel  1065 point
3. Mogens B. Kristensen 1036 point

Regler for månedens billede

1. Månedens billede skal være taget indenfor den aktuelle måneds afgrænsning.
  2. Månedens billede må ikke have været vist i klubben, deltaget i et Rally, deltaget i en intern konkurrence eller være indsendt til en sådan.
  3. Normalt afleveres for 3 måneder ad gangen. Programmet angiver afleveringsfrist.
  4. Billederne navngives med årstal, månedens nummer og autors initialer. (f.eks. august 2016: 16-08-SK)
  5. Der afleveres 1 billedfil pr måned. Billederne medbringes på et USB-stik, der afleveres når man møder op.
  6. Ved bedømmelsen af billederne, vises først en oversigt over alle billeder, herefter hver enkelt billede. Dernæst alle billeder i oversigt, hvorefter der gives point. 3 til det bedste, 2 til det næstbedste og 1 til det tredjebedste.
    Man må ikke stemme på sit eget billede.
  7. Hvis man ikke er tilstede ved stemmeafgivningen fratrækkes 2 af de afgivne stemmer, på det pågældende medlems billede
  8. I eventuelle tvivlsspørgsmål tages beslutning af billedudvalget.

Læs reglerne for årets klubfotograf

1.plads: Kurt
3.plads: