Medlemsskab af en fotoklub er den bedste måde at blive en bedre fotograf på

I fotoklubben mødes du med andre fotointeresserede over billedkritik, konkurrencer og foredrag.

I Hedensted Fotoklub mødes vi hver torsdag for at snakke om blandt andet billeder, teknikker, programmer og udstyr.
Vi har mange andre aktiviteter, som bl.a. feedback på billeder, foredrag med fotografer, udflugter til gode fotospots,
udstillinger og løbende udfordringer og konkurrencer. Det er alt sammen noget, der er med til at udvikle dig som fotograf.

Vi vil gerne have nye ansigter i klubben

Hedensted fotoklub består af ca. 20 medlemmer med meget forskellig erfaringsgrundlag. Aldersmæssigt er vi fra 40 år og opefter,

Vi mødes hver torsdag i vores klublokale på Ørum/Dauggard Skole, eller vi mødes ude i naturen, på en virksomhed, eller et andet sted, hvor vi kan tage billeder.

Vi detager også i Billedbattle, hvor fem klubber “battler” imod hinanden. Klubbens egne konkurrencer består af tre årlige emne konkurrencer, samt “månedens foto” hvor vi kårer en vinder af månedens foto. Landsdækkende konkurrencer kan også komme på tale, og det er naturligvis frit om du vil deltage eller ikke.

Hvem er du?
Du synes fotografering er spændende og du vil meget gerne lære mere. Du har et kamera, og vil gerne lære mere om de muligheder det har. Kan du bage en kage en gang imellem, er du sikker på at få succes i klubben.

Klublokaler:
Daugaard Skole
Skolevej 2
8721 Daugaard

Kørselsvejledning:
Drej til højre lige efter Daugaard Skole. Der kan parkeres i højre side af vejen, og 100m nede af vejen på venstre side.
Gå tilbage af fortovet og gå ind af porten i hegnet (se på tegningen)
Når du kommer ind af fordøren døren skal du op af trappen der ligger skråt foran dig til højre.
Ovenfor trappen holder du til højre, og kommer til klublokalet som den første dør.

Talsmand Lars Jeppesen

Har du lyst til at deltage i en klubaften eller to, eller har du spørgsmå så må du gerne kontakte mig.

Lars Jeppesen, Tlf.: 4027 2469