Artikel fra Horsens Folkeblad – Læs den her

Hilsner

Fra tidligere medlem Kristian Brender

Indbydelsen

Til hele Hedensted Fotoklub.

Endnu en gang et stort “Tillykke med Jeres 40 års fødselsdag”, og tak for en rigtig super dag med gode foredrag og en suveræn flot udstilling af Jeres bedste skud.

Det var virkelig en stor fornøjelse at deltage i.

På vegne af 4 glade medlemmer fra Vejen Fotoklub..   ;o)  ;o)  ;o)  ;o)

Per Kjær

Formand, Vejen Fotoklub

Vi vil gerne sige tak for et rigtig godt arrangement i går i Barrit.
Vi var fem deltagere fra Fotoklubben Focus Silkeborg.

Det var en spændende udstilling af jeres egne billeder, der vidner om stor kreativitet og begejstring for at fotografere og lave gode billeder. Det er imponerende af en klub med så relativt få medlemmer.

De tre foredragsholdere leverede nogle meget spændende indlæg med vidt forskellige billeder. Det var fascinerende at se dokumentation fra de mange forladte steder, præsenteret på en levende og humoristisk måde af Jan Elhøj.

Det var ligeledes imponerende flotte billeder, som Jesper Larsen viste fra vinkler, som vi andre jo ikke lige har mulighed for at anvende. Det store overblik må man sige – med sans for detaljen.
Endelig viste Martin fra Wales sin helt egen fortolkning af de nære ting fra lokalområdet. Flot bearbejdning af mange finurlige detaljer leveret med indlevelse og humor.

Alt i alt et flot arrangement, som i kan være stolte af.
Tak for gode oplevelser.

Karsten Pedersen