Super DM 2016 i Juelsminde

Her på siden ser du frugterne af en stor indsats fra klubbens medlemmer, som har trodset vejr og vind, tilsidesat mand, ven, børn eller kone eller noget så vigtigt som græsplæneslåning for at kunne give DIG en fornøjelse før og efter sejladserne 🙂

Vi har siddet i små og store både, vandret hvileløst rundt på havnen og endda overlevet middagen lørdag aften i det støjfyldte telt, kun for at kunne bringe dig, jer, en masse billeder og video fra sejladsen. Og så risikoen for vand i kamera og objektiver….uhadada !
Men det har været en sand fornøjelse at følge jer på banerne 🙂

Bemærk:
Vi har ikke haft mulighed for at efterbehandle alle de indsamlede indtryk, så det du ser her på siderne er med få undtagelser uredigerede, lige ud af kameraet billeder. Det betyder at noget efterbehandling ofte kan gøre billederne meget bedre.

Køb af billeder i fuld opløsning:
Hvis du ser et eller flere billeder du gerne vil have fingrene i, så kan vi sætte dig i forbindelse med fotografen, som så mod et passende bidrag kan levere billedet til dig i optimeret version og i fuld opløsning.
Kontakt via email info@trimaran.dk med oplysning om hvilke billednumre det drejer sig om, så kontakter fotografen dig efterfølgende.

Lyst til at påskønne arbejdet her ?
Det kan jo være at du virkelig har fået fornøjelse ud af at betragte vore billeder. Hvis….så kan du eller din klub donere et mindre eller stort beløb til Hedensted Fotoklub via MobilePay til 20943200.
Husk at angive teksten: “Hedensted Fotoklub” på din overførsel i MobilePay, så pengene kan komme klubbens liv til gode.
Vi siger naturligvis på forhånd MANGE TAK 🙂

Og vi siger også mange tak for de positive tilbagemeldinger under stævnet, det varmer.

Værsgo´ at nyde vores kreationer 🙂
(Der kommer mere…så kom tilbage over de næste dage…)