Torsdag, den 7. marts 2019 i klublokalerne

2. Småt – mindre – mindst
MICROFOTO !
Ekstrem makro!
Hør hvordan Niels P. Nielsen får en almindelig flue til, at fremstå som en alien.

Niels tager os en tur med rundt om alle hemmelighederne, viser os hvordan og ikke mindst, hvilket udstyr.
Der vil være tips til selv, at fremstille udstyret og så kommer vi til, at høre om lyslægningen, software og metoder.

Se mere om Niels’ arbejde her: www.nielspn.dk

Se vedhæftet bilag.

Hej alle fotovenner!
Her kommer der lidt info om klubaftenen d. 14. marts!
Aftenen var programlagt til et fotorally!

Det bliver i stedet en aften, hvor vi skal se foto fra Fjordhuset, Lund Maskinfabrik, Male med lys-aftenen og fra Industrimuseet!
Hvis du har foto fra nogle af disse aktiviteter, bedes du

up-loade dem på OneDrive under “Andre konkurrencer”.

•Foto fra Fjordhuset skal benævnes FJ + dine initialer + et fortløbende nummer for hvert foto. Eksempelvis: FjLa1
•Foto fra Lund Maskinfabrik skal benævnes Lu + dine initialer + et fortløbende nummer for hvert foto. Eksempelvis: LuLa1 LuLa2
•Foto fra Male med lys skal benævnes Ma + dine initialer + et fortløbende nummer for hvert foto. Eksempelvis: MaLa1 MaLa2
•Foto fra Industrimuseet skal benævnes In + dine initialer + et fortløbende nummer for hvert foto. Eksempelvis: InLa1 InLa2 InLa3
Fotorallyet bliver du selvfølgelig ikke snydt for! Det kommer bare engang efter sommerferien!
Kh, Lis

Oplyses allerede nu så I kan få nogle billeder klar.