Som i sikkert har set, så kom resultatet fra Jyske Mesterskaber.

Steen har skrevet om det i SLACK med fint overskueligt skema over Hedensted Fotoklubs antagelser m.m.
Mogens har sendt mail med henvisning til resultatliste og katalog, hvor man også kan se alle billederne.
Jeg synes vi fik en fin høst, måske det fineste resultat i Hedensted Fotoklubs historie.

STORT tillykke til alle. Det giver da blod på tanden, så vi rigtig kan vise flaget næste år, hvor det jo er os, der afholder det.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
På slack kører det med masser af indlæg fra medlemmerne og det er fint , nu da vi ikke kan mødes fysisk
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Ellers er det jo en skøn forårs onsdag med masser af onsdagssol.
Har du mulighed for det, så sørg for at komme ud af stuen, ud i haven eller i naturen og nyd det. Så får du tankerne væk fra det – vi hele tiden bliver mindet om i medierne.
Tag kameraet med, så vi har en masse billeder, vi kan vise hinanden, når vi atter kan mødes i klubben.
I mellemtiden kan du jo også  uploade nogen af dem på slack,

Håber virkelig alle er friske og ved godt mod – husk at “latter letter livet”