Husk, at der ikke er klubaften på torsdag, den 18. april 2019.

Hermed en reminder og mere til:

Afgørelsen på BilledBattle er tirsdag, den 30. april 2019, kl. 19:00 på Strandpromenaden 4C, 8700 Horsens.

Jeg har tilmeldt 8 personer til arrangementet. Så du kan rolig møde op.

Husk også Mogens C.'s forslag om en fototur til Trelde Næs den 5. maj. Se udsendt mail fra Mogens C. (9. april 8:33)

Afgørelsen på Jyske 2019 er også faldet:

Hedensted Fotoklub blev nr. 4 i klubkonkurrencen.

Kurt fik 3 antagelser samt 1 guldmedalje.

Ritha fik 3 antagelser samt dommerdiplom

Jørgen Pagh fik 3 antagelser

Mogens BK fik 5 antagelser

Steen K. fik 4 antagelser

Tillykke!

Invitation:

Fotoklubben Filmrullen Horsens inviterer igen til en spændende fotoaften d.23. april kl. 19Learnmark, Strandpromenaden 4 C, 8700 Horsens (indgang fra Anders Kruses Vej).

Vi får besøg af Brian Lichtenstein, Odense, som kommer og fremviser nogle af hans flotte billeder.

Brian er en spændende fotograf med mange spændende idéer og måder at arbejde på,

Brian kommer og fortæller om sin fremgangsmåde, tankeprocess, indstillinger og redigering. Han vil gå i dybden med et par enkelte billeder, og give plads til spørgsmål.

Se hans hjemmesideher:

www.nordic-images.com - Workshops – Travel – Landscapes

Glæd Jer til en spændende aften.

Af hensyn til kaffebryggeren og ham der skal finde stole frem, må I gernesenest d. 21-4give en melding om, hvor mange der kommer til Lars Moegreen på info@lm-foto.dk