Program for torsdag, den 29. august 2019, kl. 19:00 i klublokalerne.

Vi skal høre et foredrag af Bo, der har siddet i fængsel for drab.

Steen Sækmose har arrangeret det hele. Nedenfor en tidligere fremsendt mail fra Steen S.:

Hej Bo, se på dette som et forslag og til inspiration. Jeg forestiller mig dit foredrag delt op i 6 sektioner, idet jeg er sikker på at spørgelysten er stor og at det derfor vil være vigtigt for dig at have en vis kontinuitet.

Jeg håber du kan bruge noget af det.

Hedensted Fotoklub TORSDAG DEN 29. AUGUST (Jalousidrabet i Aars)

1: Familiære forhold – hvorhenne?

Opvækst – herunder forhold til forældre, søskende og din alm. skolegang.

2: Uddannelse

Din uddannelse og mødet med den kvinde som blev din kæreste.

3: Drabet:

Hvad førte til drabet. (kæreste og dennes ekskæreste osv.) Hvordan kommer man

så langt ud, at det kan være en løsning?

PAUSE (15 min) Kage/kaffe

4. Fængselsophold:

Hvordan var det?

Er der et hierarki i et fængsel? – det hører man jo så meget om.

Spørgsmål

5: Pension Skejby: Rehabilitering

6: Tiden efter.

Åben for alle spørgsmål, hvis I skulle have glemt noget undervejs.

Afrunding.

Bo syntes at ”køreplanen” er fin.

Jf ovenstående har jeg talt med Bo (jeg har aldrig mødt ham), og han er indstillet på, at der gerne må være ca. 50 personer. Det åbner jo mulighed for, at I hver især, kan invitere flere med. Jeg forestiller mig 2 – 3 personer.

Vi skal kunne være i vores lokale, idet jeg tror, at netop denne aften er der fællespisning. Det undersøger jeg nærmere.

Hvis muligt tror jeg vi skal starte kl. 1845, eller kan man få lov til at blive lidt længere? Ikke fordi jeg tror det er nødvendigt, men ”Just in Case”

Hvad siger I til en entre på 30 eller 40 kr. Han skal have kørepenge.

Så kan vi jo tjene på kaffe m.m.

Som nævnt, vil jeg jo have Jer til at give mig en feedback på – om han i det hele taget er værd at bruge tid på, – evt. i et større forum.

Tilmelding til mig på steen@saekmose.com – 27521618.

Feedback fra Jer på min mail eller torsdagen efter.

Lige nøjagtig torsdag den 15. aug. skal jeg ganske vist på Rygcenter Middelfart og have brændt nerver over i ryggen, men jeg forventer at komme. Ellers må vi lige kommunikere via mail eller tlf.

Mvh Steen Sækmose

Der er en spændende dag i Løgstør. Mogens C's nye hjemby:

Gastronomi, musik og sømandsstemning går op i en højere enhed, når Nordens største træskibssejlads Limfjorden Rundt skydes i gang i Løgstør mandag i uge 37. Det er et imponerende syn, når mere end 60 store træskibe lægger til i Løgstør havn og gør sig de sidste forberedelser, inden de skal ud og dyste på fjorden.

Dagen byder på skibsvandring på de mange skibe, gratis sejlture på Limfjorden, sømandssange, skibstræk på Frederik VII’s Kanal, god mad, musik og ægte, uforfalsket sømandsstemning.

Så kom og syng med på søens glade sange, når Maritim Festival løber af stablen den 9. september 2019.

Program hentes her:https://limfjordsmuseet.dk/wp-content/uploads/2019/08/Program-2019_maritim-Festival.pdf

Og så en spændende konkurrence: