Klubaften, torsdag, den 5. september 2019,

kl 19:00 i klublokalerne på Daugård skole

Program:

1. Afgørelse af konkurrencen: Margaritruten.

Med hensyn til BilledBattle. (http://www.hedenstedfotoklub.dk/konkurrencer/billedbattle/) vil jeg gøre opmærksom på, at der på lørdag, den 7. september er SpeedWay Grand Prix i Vojens, kl. 19:00. Der må det være muligt, at få nogle billeder med Fart på. Billetter og info: www.speedwaygp.com

Min hovedpine er på det sidste blevet dæmpet noget, grundet medicineringen, men jeg har oveni fået stillet diagnosen: Depression. (Jeg er sat i medicinsk behandling). Derfor kommer jeg ikke de næste par måneder. Jeg vil gerne helt ovenpå inden jeg starter op igen.

Er der nogle – og råb ikke i munden på hinanden – der i de næste par måneder vil overtage ONSDAGSBREVET?